Telecom-behuizingen voor straalverbinding, inbraakwerend en geconditioneerd

Een installatiekast als betrouwbare oplossing

Een Staka installatiekast is een betrouwbare en veilige oplossing om apparatuur op te slaan. Wij produceren zowel RVS als aluminium installatiekast oplossingen voor diverse toepassingsgebieden zoals telecommunicatienetwerken.

Onze installatiekasten komt u overal in Nederland tegen, wij leveren daarnaast in heel Europa.

De reden waarom onze installatiekasten zoveel in gebruik zijn is vanwege ons onderscheidende karakter. Naast niet alleen een korte levertijd van onze producten, hebben wij ook een zeer hoge leverbetrouwbaarheid.

Ons installatiekast productieproces is state of the art, geautomatiseerd en gerobotiseerd. Daarnaast is ons productaanbod zeer breed in zowel standaard installatiekasten als productie 100% op maat.

Inbraakwerende installatiekasten voor Duitse telecom

Staka heeft in opdracht van een Duits telecombedrijf RVS kasten geleverd (19 inch schakelkasten) voor een straalverbinding in een gebied waar geen data-aansluiting aanwezig is.

Het betreft geconditioneerde kasten (IP55) met een verwarming- en ventilatiesysteem. De inbraakbeveiliging van de installatiekasten is conform SKG **. Dit wil zeggen dat de installatiekast 5 minuten inbraak werend is.

Installatiekasten telecom RVS, inbraakwerend en geconditioneerde kast

100% maatwerk installatiekast

Voor een installatiekast die perfect moet aansluiten op uw wensen of die afwijkt van de gangbare afmetingen, accessoires en opties is het ook mogelijk om een kast geheel op maat te laten maken.

Op onze website kunt u de online configurator gebruiken voor het configureren van een installatiekast. U vraagt dan direct een offerte aan.

De pagina wordt geladen...