Zijn Staka schakelkasten geschikt voor ...?

Staka maakt schakelkasten in standaard maten voor veelvoorkomende toepassingen, en op maat voor afwijkende doeleinden. Met onze eigen productielijn bieden we voor vrijwel elke aanvraag passende mogelijkheden. Veel voorkomende toepassingsgebieden zijn:

Buitenkasten voor watermanagement

Nederlanders leggen het water hun wil op. Dat gebeurt met gevoelige en kostbare apparatuur, op onbeschutte plaatsen aan de kust, langs rivieren en langs kanalen. Met buitenkasten van hoogwaardige kwaliteit beschermen we onder andere pompen, gemalen en signaleringsapparatuur.

Telecommunicatie en verkeerssystemen

Telefonie, kabel, internet: in Nederland komt het als vanzelfsprekend uit de muur. De schakelstations [en andere onderdelen] van deze netwerken functioneren vlekkeloos en veilig dankzij de solide en betrouwbare schakelkasten van Staka.

Schakelkasten voor het energienetwerk

Het veilig en voortdurend functioneren van het energiesysteem vraagt om hoogwaardige buitenkasten. Staka beschikt over de ervaring en mogelijkheden om zowel standaard als custom made buitenkasten te produceren voor de energiesector.

Buitenkasten voor bedrijfspanden en -terreinen

Alarmsystemen, beveiligingsapparatuur, verlichting, laadpalen: met een veilige behuizing beschermen we uw investering in veiligheid en comfort.