Voorzorgsmaatregelen Staka rondom het coronavirus

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen die Staka treft rondom het coronavirus

 

 

10-03-2020

Graag willen wij u op de hoogte stellen van de maatregelen welke Staka heeft getroffen rondom het coronavirus.

Allereerst heeft Staka hierbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM opgevolgd en binnen het bedrijf voldoende maatregelen getroffen om besmetting te voorkomen.

Staka probeert het risico voor zowel onze medewerkers als voor onze klanten en leveranciers, tot een minimum beperken en tevens continuïteit van onze bedrijfsvoering te kunnen blijven waarborgen. 

Daarom zal Staka, met onmiddellijke ingang, een aantal additionele preventieve maatregelen instellen:

  • Staka zal dit jaar niet aanwezig zijn op de Aqua Nederland Vakbeurs welke op 17, 18 & 19 maart aanstaande, zal plaatsvinden in de Evenementenhal, te Gorinchem.
  • Onze medewerkers zullen voorlopig geen klantbezoeken verrichten. Daar waar mogelijk, zullen bestaande bezoekafspraken worden omgezet in telefonische afspraken. Indien dit voor u van toepassing is, zal uw contactpersoon bij Staka hierover contact met u opnemen.
  • Staka zal voorlopig ook geen bezoek van klanten en leveranciers op haar locatie ontvangen. Het afleveren van goederen zal wel volgens de normale manier gecontinueerd worden.
  • Voor onze productiemedewerkers zullen gespreide werktijden ingevoerd worden. Ook zullen zij volgens een roulatieschema pauzeren om het onderlinge contact en hiermee het risico op een eventuele besmetting, zo veel mogelijk te beperken. 
  • Ons kantoor personeel zal, daar waar mogelijk en volgens een roulatieschema, zo veel mogelijk thuis werken. Dit kan er wellicht voor zorgen dat wij tijdelijk (telefonisch) wat minder goed bereikbaar zijn. Graag vragen wij uw begrip hiervoor. 

Bovenstaande maatregelen zijn door Staka preventief ingesteld. Er is binnen ons bedrijf geen besmetting met het coronavirus bekend. 

Mocht u vragen hebben over deze maatregelen, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij Staka of stuurt u een e-mail naar: info@staka.com

Wij danken u voor uw begrip!