Richard Esendam

Sinds 2014 ben ik bij Staka een nieuwe uitdaging aangegaan. Met mijn werktuigbouwkundige, energie- en elektrotechnische, en bedrijfskundige achtergrond ben ik ruim 20 jaar werkzaam op het gebied van behuizingen, verdeelsystemen en componenten voor toepassingen in de laag-, midden- en hoogspanning.

Dit arbeidsverleden in het product- en (key) account management heeft er ook voor gezorgd dat ik een uitgebreide praktijk ervaring bezit op het gebied van energienetwerken, Infrastructurele- en openbare verlichting systemen als ook in toepassingen voor de spoorwegen en de gemeentelijke vervoerbedrijven (energievoorziening, signalering en bovenleiding). Al deze aanwezige kennis willen wij bij Staka graag delen met onze potentiele en huidige klanten. Wij proberen bij de ontwikkeling van buiten behuizingen, en bij het invullen van klant vragen en/of projecten, dan ook altijd rekening te houden met zaken welke voor u als gebruiker van belang zijn. Hierbij kunt u denken aan voorbeelden als installatie- en bedieningsgemak (voorbereiding of toevoegen van inrichting), functionele eisen (verschillende IP-waarden, conditionele eisen met verwarmen, koelen en isoleren), life cycle management / total cost of ownership (levensduur, eventueel benodigd onderhoud en MVO) etc.

Naast deze technische invulling ben ik binnen Staka ook verantwoordelijk voor het gehele verkoop proces in binnen- en buitenland.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om mee te sparren neemt u dan gerust contact met mij op, of met één van mijn collega’s.

De pagina wordt geladen...