Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen

16, 17 & 18 juni 2020, Evenementenhal Gorinchem

 

Configureer de toekomst van de schakelkasten!

Samen met de nieuwe generatie schakelkasten, ontwikkelt Staka een nieuwe 3D schakelkasten configurator. Zodat u in de toekomst online nog makkelijker de gewenste kast kunt samenstellen.

Op de Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen welke 16, 17 & 18 juni plaatsvind in de Evenementenhal Gorinchem zal Staka een voorproefje kunnen geven van onze nieuwe 3D schakelkasten configurator.

Uw mening telt!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten vanaf de start van hun proces gebruiksgemak ervaren en zo efficiënt mogelijk de juiste schakelkast kunnen samenstellen. Bezoek ons op de Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen op stand B.127, wij nemen graag uw feedback mee in de verdere ontwikkeling van deze configurator voordat deze, samen met de nieuwe generatie schakelkasten, later dit jaar op de markt zal komen.

Configureer de toekomst van de schakelkasten!

Samen met de nieuwe generatie schakelkasten, ontwikkelt Staka een nieuwe 3D schakelkasten configurator. Op de Aqua Nederland Vakbeurs & RioleringsVakdagen geven wij een voorproefje van onze nieuwe 3D schakelkasten configurator.

 

Registreer voor gratis toegang