Staka Buitenkasten voor recreatieterreinen

Staka levert verdeelkasten, energiezuilen en buitenstroomkasten voor het inrichten van recreatieterreinen. We leveren onze producten onder meer aan campings, bungalowparken en jachthavens. Onze robuuste behuizingen beschermen infrastructuur voor elektra, gas en netwerken.

Onze opdrachtgevers binnen de recreatieve markt, vinden het belangrijk dat de schakelkasten passen binnen het beeld van het terrein en de accommodaties. Ze kiezen voor Staka omdat wij buitenkasten zelf produceren en in onze werkplaats afwerken naar de esthetische en technische specificaties.

Schakelkasten en energiezuilen voor campings

Voor campings verzorgen wij de energiezuilen die standplaatsen van elektriciteit voorzien. We zorgen ervoor dat de schakelkasten buiten een uitstraling hebben die past bij recreatie.

Aangezien kampeerders zelfstandig gebruik maken van de voorzieningen, maken we van gebruiksvriendelijkheid prioriteit. Hiermee voorkomen we schade en onveilige situaties door verkeerd gebruik. In samenspraak richten we de energiezuilen zo in, dat beheerders de toegang tot de contactdozen op de gewenste manier kunnen controleren. Veel campings verrijken hun aanbod met internet (WiFi). Ook hierin denkt Staka oplossingsgericht mee.

Verdeelkasten voor bungalowparken

Bungalowparken lijken in grote lijnen op campings. Wat betreft infrastructuur is er echter een stuk meer om rekening mee te houden. Naast elektra, dienen vakantiehuisjes aangesloten te worden op gas, televisiekabel en data. Vaak is er ruimte nodig om meters te plaatsen. Uit beheers-oogpunt kan er gekozen worden voor gescheiden toegang. Staka Schakelkasten biedt meerdere oplossingen voor verdeelkasten die buiten, zoals bij bungalowparken, kunnen worden geplaatst.

Schakelkasten voor jachthavens

Wat betreft infrastructuur lijken jachthavens op campings. Elke aanlegplaats biedt bepaalde voorzieningen, in elk geval een aansluiting voor stroom. Schakelkasten moeten zowel toegankelijk als afsluitbaar zijn.

Extra aandacht gaat uit naar de vochtwerende specificaties van de buitenkasten en stroomverdelers. Onze schakelkasten leveren we standaard af met een waterdichtheid van IP43 (beschermd tegen regen en opspattend water) of IP55 (beschermd tegen sproeien onder alle hoeken).

Vragen over schakelkasten voor recreatieterreinen?

Bij het uitwerken van de infrastructuur voor recreatie zoeken we in samenwerking met onze opdrachtgevers en beheerders naar de juiste balans tussen gebruiksgemak, veiligheid en esthetiek. Technisch gezien zorgen we met maatwerk behuizing dat alle lijnen perfect op elkaar aansluiten. Zo houden we installatie en onderhoud voor monteurs efficiënt.

Wij beschikken over ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van buitenkasten voor recreatieterreinen zoals campings, bungalowparken en jachthavens. Klik door de online configurator om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen: mail info@staka.com of bel 0162-468950

Referenties

Staka walstroomkasten

Walstroom aansluitingen Gemeente Almere

rvs buitenkast - fontein zierikzee - header-min.jpg

RVS buitenkast fontein in Zierikzee

Staka walstroomkast

RVS buitenkasten voor walstroom

img_4243.jpg

Staka Walaansluitkasten Zeeburg Amsterdam