Verdeelkasten voor buiten

Verdeelkasten voor veilige opslag

Verdeelkasten kunnen in alle soorten en maten geproduceerd worden en zijn ideaal voor de veilige opslag van apparatuur in een buitenopstelling. Bij ons vindt u een aantal productlijnen met ieder haar eigen doel. Deze zijn:

Onze verdeelkasten voor buiten hebben vele toepassingsgebieden en u komt ze overal in Nederland tegen. Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld kabelnetwerken, openbare verlichting, riolering, waterbeheer, energiesystemen, infrastructuur en telecommunicatie.

Voor een offerte op maat kunt u altijd gebruik van maken van de online configurator waarmee u alle productlijnen kun configureren. Het eenvoudige stappenplan neemt met u alle mogelijkheden en accessoires door zodat u in 2 minuten een offerte op maat kunt aanvragen.

RR-serie verdeelkasten uitgelicht

Een van de toepassingsgebieden waar u veel verdeelkasten tegenkomt is elektrotechniek. Vaak zeer gevoelige apparatuur welke in een behuizing geplaatst moet worden die bestand is tegen allerlei (weers-)omstandigheden. Onze RR-serie is hiervoor uitermate geschikt vanwege haar dubbele wandconstructie. De buitenkast is gemaakt van RVS en de binnenkast van aluminium.

Er is geen last van instraling van de zon en warmte wordt door de dubbele wand onder het dak afgevoerd. Deze verdeelkasten voor buiten hebben ook een dubbel dak en geen isolatie en zijn voorzien van een dichte bodem met wortelplaat tegen onkruid en ongedierte.

Overige specificaties

  • Draaideuren met binnenliggende scharnieren en uitzethouder
  • Optioneel met ventilator of warmtewisselaar
  • 19 inch rails
  • Binnenkast is stofdicht
  • Hijsogen voor handige plaatsing op locatie
  • Hoogwaardige IB 53 beschermklasse
  • Aluminium of houten betonplex montagepaneel optioneel
  • Standaard een driepuntsluiting met hevel voor halve europrofielcilinder, kan ook met rond 22 mm of 2 cilinders.

De toepassingen van RVS Buitenkasten

Staka Schakelkasten zijn voor diverse markten en toepassingen geschikt. Denk hierbij aan: watermanagement, openbare verlichting, energie, communicatie, beveiliging, verkeer en nog veel meer. Staka heeft voor iedere situatie een passende RVS schakelkast.

Bekijk onze referentieprojecten