Schakelkasten voor netbeheer

Het Nederlandse energienetwerk behoort tot de beste in de wereld. Het helpt dat we in een compact en vlak land wonen. Maar de beslissingmakers en uitvoerders verdienen deze accolade zeker. Met hun keuzes en inzet leveren ze een belangrijke bijdrage aan vooruitgang, veiligheid en comfort. We zijn er trots op dat we met onze schakelkasten een bijdrage leveren aan deze sterke keten.

Het leven van een schakelkast

Overal staan ze. In weer en wind, kun je zeggen - maar eigenlijk is dat een understatement. Ze staan in 30km zones, waar honden dagelijks hun berichten achterlaten. Aan drukke kruispunten, als doelwit van posterplakkers. In de polder, waar onkruid aandringt en boomwortels doorduwen. Aan zee, waar zout en zand onophoudelijk schuren.

​Wat er buiten ook gebeurt, de apparatuur in onze schakelkasten krijgt er weinig van mee. De hardware binnenin kan onverstoord blijven draaien - dag na dag, jaar na jaar. Dat is de rol die een outdoor elektriciteitskast buiten invult. Een simpele taakomschrijving en tegelijk een grote verantwoordelijkheid. Staka gaat voor bewezen ontwerpen, sterke materialen en secure afwerking. Hiermee dragen we bij aan het betrouwbare Nederlandse energienet.

Het Nederlandse energienetwerk

•    2.000.000.000 euro | Jaarlijkse investering netbeheer
•    310.000 kilometer | Totaal aan elektriciteitskabel
•    750 mm | Neerslag per jaar

Zet de juiste schakelkast buiten

De ultieme schakelkast voor uw doel. Met precies die kwaliteiten waar de omgeving en de apparatuur om vragen. Met Staka zet u de juiste schakelkast of outdoor elektriciteitskast buiten. Onze adviseurs helpen u graag om de opties te selecteren die in de praktijk hun nut bewijzen, zoals verlichting, coatings tegen wildplak en voorzieningen voor klimaatbeheersing.

Standaard schakelkasten

•    Zuilen met klemmenstroken voor onbemeterde aansluitingen
•    ​Grotere RVS montagekasten voor regelsystemen.
•    Enkel- of dubbelwandige kasten voor ICT-functies in het energienet.

Maatwerk buitenkasten

​​Heeft u behoefte aan uitzonderlijke oplossing, afwijkende maat of buitengewone voorzieningen? In onze werkplaats in Nederland bouwen we schakelkasten op maat. Uiteraard volgen we de trends in netbeheer nauwgezet. De opkomst van elektrische auto’s, voorzieningen voor groene energie, het verslimmen van het energienet: we staan klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Offerte schakelkasten RVS montagekasten

​​Gaat u schakelkasten of RVS montagekasten buiten zetten en wilt u snel een prijsopgave? In drie stappen en twee minuten klikt u uw aanvraag compleet. Vervolgens zetten we onze offerte direct voor u klaar. Natuurlijk kunt u op elk moment - voor, tijdens en na uw aanvraag - overleggen met een Staka adviseur.

Levering RVS montagekasten

Standaard enkelwandige schakelkasten, ook wel RVS montagekasten leveren we binnen 3 weken op de door u gespecificeerde locatie. Voor een indicatie van de levertijd voor maatwerk buitenkasten neem je het best even contact op: mail of bel 0162-468950. De medewerkers die onze klantenservice bemannen zijn thuis in netbeheer en helpen u graag verder.

Referenties

fietsvlonders_1bew1.jpg

Staka RVS Buitenkast voor het E-Deck van Fietsvlonders.nl

Staka Schakelkasten voor snelladers

Staka Buitenkasten voor snelladers

Staka RVS mini-zuilen behuizing laadpaal

Staka RVS mini-zuilen als behuizing laadpaal

Staka maatwerk RVS buitenkasten

Maatwerk RVS buitenkasten bij Car Terminal C.RO in Rotterdam

fastned-ah-xl (medium)1547559505_314321536.jpg

RVS Schakelkasten voor Fastned

Staka walstroomkast

RVS buitenkasten voor walstroom

Staka RVS behuizing gasregelstations

Speciale buitenkasten in Dedemsvaart

dichte-UPS-kast-van-Staka-small.jpg

Staka Dubbelwandige geconditioneerde UPS kast op maat

rendo_middenweg_steenwijk_001(1).jpg

Gasregelstation Steenwijk

staka_rvs_buitenkast_met_anti_wildplak_oss_2.jpg

Staka buitenkast met anti wildplak coating voor Zonnebomen in Oss

ZD800F RVS Zuil

Laadstations elektrische auto