Maatwerk RVS buitenkasten bij Car Terminal C.RO in Rotterdam

C.RO is een Car Terminal met ruim 42.00 parkeerplaatsen in de Brittanniëhaven van Rotterdam. Via deze haven worden diverse auto’s, tractoren en graafmachines ingevoerd en verder getransporteerd door heel Europa.

Maatwerk behuizingen op basis de Staka RVS buitenkasten R-Serie

Als contractor op het terrein, heeft Istimewa Elektro alle E-uitbreidingen voor terrrein verlichting, beveiliging, netwerk en energieverdelers, mede vormgegeven. In samenwerking tussen Istimewa en Staka zijn de maatwerk behuizingen ontwikkeld voor de aansturing van de verlichtingsmasten.

Op basis van de bestaande R-Serie RVS buitenkasten van Staka, zijn diverse typen maatwerkkasten met aangepaste maatvoering en compartimentsverdeling geëngineerd en geproduceerd. Opgeleverd in de opvallende gele kleur: RAL1023.

Locatieafhankelijke toevoegingen

Daar waar nodig, zijn deze RVS buitenkasten aangevuld met locatieafhankelijke toevoegingen zoals funderingen voor plaatsing op de grond of plinten voor plaatsing op een betonnen sokkel.

2018 is Staka gestart met de levering aan Istimewa van 35 RVS Buitenkasten. Inmiddels zijn er nog een diverse uitbreidingen op het terrein geweest, waar uiteraard ook de aansturing van de verlichting op aangepast is.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka