Staka buitenkasten behuizen high-tech apparatuur langs de weg.

Het liefst glijden we ongestoord door het verkeer. Maar het is druk op de weg in ons compacte land. Als er iets gebeurt, loopt het direct vast. Staan we vast in de file, onderweg naar werk, voorstelling of wedstrijd. ​Als wij van Staka problemen op de weg tegenkomen, houden we de berm in het oog. Want één ding willen we zeker weten: aan onze buitenkasten mag het niet liggen.

Het wegennetwerk in Nederland strekt 139 duizend kilometer. Het grootste deel bestaat uit gemeentelijke straten en wegen: 86% behoort tot deze categorie. De rest bestaat uit de snelwegen die stad en land verbinden. Overal langs wegen en knooppunten komt u Staka buitenkasten tegen. Met duurzame RVS schakelkasten leveren we onze bijdrage aan een vlotte doorstroming van het verkeer.

Staka Buitenkasten voor innovaties​

Elke Staka buitenkast die langs de weg komt te staan moet onberispelijk zijn. ​Met die gedachte leggen we het productietraject af, van materiaalkeuze tot kwaliteitscontrole. ​Het RVS zal weer en wind trotseren, de afdichting houdt de komende tien jaar het vocht buiten en met diverse RVS kwaliteiten en coatings bieden we oplossingen voor de meest veeleisende plaatsen.

Staka is gevestigd in Oosterhout, waar we alles onder één dak houden. Onze adviseurs zitten naast de ontwerpers, onder hun voeten draait de productielijn. ​Aan overleg nemen medewerkers van over de hele linie deel: elk specialisme draagt bij aan de ontwikkeling van een hoogwaardig product.

Inzet van apparatuur langs de weg

Onze status als handelsland maakt infrastructuur uitermate belangrijk. ​De beperkte ruimte en de hoge bevolkingsdichtheid maakt het van groot belang om het asfalt effectief te gebruiken. Veel aandacht gaat uit naar technische innovaties die de doorstroming van het verkeer vergroten. De inzet van apparatuur langs de weg neemt dan ook een grote vlucht.

Camera's om problemen te signaleren, matrixborden om het verkeer in optimale banen te leiden en DRIPs om bestuurders real-time te informeren – enkele voorbeelden van verkeerssystemen die uw reis verbeteren. Staka buitenkasten behuizen high-tech apparatuur langs de weg en beschermen deze tegen weer, wind en vandalisme. We leveren wellicht een onopvallende bijdrage in een groot geheel, maar het is een rol die vraagt om focus op kwaliteit. Ons werk mag nooit de zwakste schakel zijn!

De keuze om het volledige productietraject op één locatie te houden, maakt Staka een ideale leverancier van buitenkasten voor infrastructuurprojecten. Omdat we de kwaliteit van onze producten optimaal kunnen bewaken, omdat we onze levertijden nauwkeurig kunnen communiceren en omdat we in staat zijn voor elke technologische innovatie snel een gedegen behuizingen te ontwikkelen – drie aspecten die de samenwerking in deze keten ​succesvol maakt.

Referenties

fietsvlonders_1bew1.jpg

Staka RVS Buitenkast voor het E-Deck van Fietsvlonders.nl

iWKS Schakelkasten voor Rijkswaterstaat

iWKS Schakelkasten voor Rijkswaterstaat

fastned-ah-xl (medium)1547559505_314321536.jpg

RVS Schakelkasten voor Fastned

1283785639_802497035.jpg

CAI-straatkasten

Staka Mini RVS zuilen

Staka RVS zuilen gebruikt voor laadpalen

Staka Schakelkasten voor snelladers

Staka Schakelkasten voor snelladers

buitenkast op maat.jpg

Staka Buitenkasten voor snellaadstations Fastned

daalsetunnel_-_plein.jpg

Dubbelwandige schakelkast voor Gemeente Utrecht

1283785484_278662083.jpg

Buitenopstellingskast voor toegang controle ambulance afrit A58

sta614015-banner-op-home-2-koloms_a2.jpg

Behuizing systemen Matrixborden op de A2

Staka RVS mini-zuilen behuizing laadpaal

Staka RVS mini-zuilen als behuizing laadpaal

Heeft u vragen?

Bel of mail Marc Hendriks

Commercieel Manager

Bekijk mijn LinkedIn profiel