iWKS Schakelkasten voor Rijkswaterstaat

Het samenwerkingsverband Dynniq, Staka en Gebhard heeft voor Rijkswaterstaat de nieuwe generatie intelligente wegkantstations (iWKS) opgeleverd. Deze wegkantsystemen zullen gebruikt worden voor de inwinning van verkeersintensiteit en de aansturing van matrixborden.

Optimale oplossing voor Rijkswaterstaat

De samenwerking tussen deze partijen is nieuw maar zeker niet zonder resultaat. Iedere partij heeft vanuit zijn eigen specialisme een waardevolle input geleverd waardoor in een kort tijdsbestek de nieuwe wegkantsystemen zijn gerealiseerd.

´Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Staka en Gebhard. Door deze samenwerking zijn we tot een optimale oplossing gekomen voor Rijkswaterstaat en hebben we de kasten zonder restpunten opgeleverd.´ aldus Dynniq.

RVS schakelkast op maat

Staka beschikt over een flexibele productieorganisatie waardoor snel geschakeld kan worden op basis van de behoefte van de opdrachtgever.

´We maken net zo makkelijk enkelstuks, kleine batches als grotere series van onze schakelkasten en het maakt daarbij niet uit of het om standaard of klantspecifieke oplossingen gaat´ aldus Richard Esendam van Staka.

Voor de opdrachtgever biedt dit als voordeel dat ze geen voorraad van schakelkasten aan hoeven te houden maar per fase of project de benodigde hoeveelheid kunnen bestellen.

De RVS schakelkasten voor de wegkantstations worden eerst toegepast op een proeftraject langs de A9 waarna verdere uitrol plaats zal vinden.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka