Referenties

Referenties van RVS buitenkasten en RVS schakelkasten

Om u een idee te geven van de mogelijkheden laten wij hier graag een aantal van onze referentieprojecten zien waarin RVS buitenkasten of RVS schakelkasten zijn toegepast. De projecten zijn uiteenlopend: van enkelstuks standaardproducten tot series met maatwerk schakelkasten.

De RVS buitenkasten en RVS schakelkasten worden door onze klanten ingezet voor diverse toepassingen waaronder watermanagement, verkeer, energie, communicatie, rail, verlichting, beveiliging en recreatie.

iWKS Schakelkasten voor RijkswaterstaatiWKS Schakelkasten voor Rijkswaterstaat iWKS Schakelkasten voor Rijkswaterstaat Het samenwerkingsverband Dynniq, Staka en Gebhard heeft voor Rijkswaterstaat de nieuwe generat...RVS BuitenkastRVS buitenkast fontein in Zierikzee RVS buitenkast fontein in Zierikzee Op het Plein Montmaertre – een gezellige pleintje - in het pittoreske Zierikzee is een Staka buitenkas...RVS Schakelkast elektrisch rijdenSchakelkasten voor Fastned Schakelkasten voor Fastned laadstations AH XL en Gemeente Den Haag Op 6 december heeft Fastned een snellaadstation geopend bij de Albert Hei...Schakelkast buiten voor gemeenteSchakelkast buiten voor gemeente Schakelkast buiten voor gemeente Ben je op zoek naar bescherming voor apparatuur of een elektriciteitsvoorziening? Een schakelkast buiten van...Stroomkast walstroomStroomkasten voor walstroom Stroomkasten voor walstroom Walstroom is de milieuvriendelijke elektriciteitsvoorziening voor aangemeerde schepen. In plaats van elekt...Buitenkast elektraBuitenkast voor RAI Amsterdam RVS Buitenkast voor RAI Amsterdam Om de gasinstallatie goed en degelijk te beschermen was men bij het project StrandZuid bij de RAI Amsterdam...RVS Schakelkast buitenRVS Schakelkast openbare verlichting RVS Schakelkast openbare verlichting Voor de aansturing van de openbare verlichting is een RVS schakelkast ingezet. De RVS schakelkast zor...RVS SchakelkastElektra schakelkast voor elektrisch rijden Elektra schakelkast voor elektrisch rijden Om een oplaadvoorziening voor elektrische auto’s te creëren is bij een bedrijfsgebouw in Wintersw...RVS wandkast als aansluitingskastSecundaire Aansluitkast Prorail Staka wint aanbesteding secundaire aansluitkast Prorail! Staka Schakelkasten heeft een door ProRail uitgeschreven aanbesteding gewonnen voor ...Buitenopstellingskast (mini) voor laadpunten elektrische autoRVS zuilen gebruikt voor laadpalen Staka levert mini kasten voor laadpalen t.b.v. elektrische auto's Een onafhankelijke specialist op het gebied van laadpalen voor elektrische ...
De pagina wordt geladen...