Electriciteitskast buiten

Elektriciteit vormt het fundament van onze samenleving. Het is van levensbelang dat het veilig wordt vervoerd en vertakt en dat we er op elk moment van de dag gebruik van kunnen maken. De aluminium elektriciteitskasten van Staka worden met dit doel ontworpen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Niet vreemd dus dat u onze schakelkasten overal in Nederland aantreft zoals op tennisbanen en fabrieksterreinen, in stadions en wellicht zelfs bij u in de straat. Heeft u een speciale behoefte met betrekking tot een elektriciteitskast? Bij Staka is het ook mogelijk om kasten op maat te laten maken, zodat u precies krijgt waar u naar op zoek bent.

Elektriciteitskast in Breda

Een voorbeeld van een veilige en betrouwbare elektriciteitskast van Staka is deze AH800-IP43 in Breda welke over een solide huisvesting beschikt voor diverse kwetsbare apparatuur. Deze kast maakt gebruik van een anti-wildplakcoating, wat inhoudt dat de kast volledig beschermd is tegen de invloeden van de mens. Hierbij kunt u denken aan onder andere graffiti en andere verfsoorten. 

Voordelen van een elektriciteitskast:

  • Geschikt voor buiten
  • Beschermd tegen invloeden natuur en mens

 

Configureer uw elektriciteitskast

Gebruik onze online configurator om de elektriciteitskast die u nodig heeft samen te stellen. Selecteer de gewenste specificaties en opties, vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een minuut onze prijsopgave in uw mailbox. Hierin staat ook onze actuele levertijd.

Hulp nodig?

Wilt u advies bij de keuze van een elektriciteitskast? Ga dan naar onze productkeuzehulp om de juiste buitenkast voor uw situatie te vinden of neem direct contact op via info@staka.com of bel 0162-468950.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte