Communicatie

Communicatietechnologie beheerst steeds meer van ons functioneren in de samenleving. Nieuwe media en de verschillende communicatiemiddelen lenen zich voor snel en interactief contact, ongehinderd door plaats of tijd. Die mogelijkheden hebben gevolgen voor hoe mensen met elkaar omgaan, thuis, op straat, in de wijken en op het werk.

We leven steeds meer in een informatiemaatschappij. Telefonie, internet, en digitale televisie: het is vanzelfsprekend dat het dag en nacht feilloos functioneert.

Waarom Staka schakelkasten?

Staka produceert schakelkasten die ervoor zorgen dat deze elektronische processen veilig en vlekkeloos verlopen. Staka schakelkasten geven gewenste bescherming onder alle omstandigheden. Of het een kleine zuil is voor een telefoonlijn is of een 19 inch kast ter bescherming van verschillende internetmodules. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we voor iedere situatie een passende oplossing.

Heeft u vragen over een specifieke installatiekast?

Indien onze standaard producten niet toereikend zijn, ontwikkelen wij ook behuizingen op maat. In enkele stuks of in serie. Wat uw wens ook is, Staka ontwerpt en produceert een innovatief en efficiƫnt product dat uw verwachtingen overtreft. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Referenties

buitenkast_staka1457448508_308453720.jpg

Staka RVS Buitenkast voor Wijkcentrumverdelers

aanleg-glasvezel.jpg

Glasvezelnetwerk in Limburg

stroomkast

AH800 stroomkast in Maastricht

1283785639_802497035.jpg

CAI-straatkasten