CAI-straatkasten

Straatkast van Staka

De Staka straatkasten zijn geschikt voor de Nederlandse infrastructuur. De straatkast beschermd de apparatuur en zorgt ervoor dat de apparatuur optimaal kan functioneren. Staka heeft een jarenlange ervaring met straatkasten, zo leveren wij voor een grote leverancier van kabeltelevisie netwerken de straatkast als behuizing van de versterkers.

De straatkasten van Staka zijn ook op maat te leveren. Zo heeft Staka in samenwerking met Rijkswaterstaat en Dynniq een straatkast op maat ontwikkeld voor iWKS (intelligente wegkantsystemen) trajecten. Deze straatkasten worden door heel Nederland langs de snelwegen geplaatst en zorgen onder andere voor aansturing van de matrixborden boven de snelweg.

Buiten straatkast van Staka

Onze straatkasten zijn er in RVS of aluminium en zijn een modulair systeem die op te bouwen zijn in onze configurator. 

De Staka buitenkasten zijn enkelwandige behuizingen voor elektriciteit, watermanagement of tech infrastructuur. De straatkasten zijn er in aantal verschillende maatvoeringen waardoor er voor vrijwel iedere situatie een oplossing bestaat.

De voordelen van een Staka straatkast:

  • Robuust
  • Beschermd tegen vuil, stof en mensen
  • Ideaal voor openbare ruimtes

Gebruik onze online configurator om de straatkast die u nodig heeft samen te stellen. Selecteer de gewenste specificaties en opties, vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een minuut onze prijsopgave in uw mailbox. Hierin staat ook onze actuele levertijd.

Hulp nodig?

Wilt u advies bij de keuze van een straatkast? Ga dan naar onze productkeuzehulp om de juiste straatkast voor uw situatie te vinden of neem direct contact op via info@staka.com of bel 0162-468950.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Bjorn van Dongen
Bjorn van Dongen