"De publieke ruimte is van ons allemaal. We willen ons er prettig voelen en veiligheid is daarbij van groot belang.

De publieke ruimte is van ons allemaal. We willen ons er prettig voelen en veiligheid is daarbij van groot belang. Om deze veiligheid te creëren worden tal van middelen ingezet: van camerasystemen tot slagbomen. Het is van groot belang dat al deze beveiligingssystemen betrouwbaar blijven functioneren, ongeacht de omstandigheden. Dat kan alleen met een goede behuizing. 

Waarom Staka behuizingen?

Staka produceert solide en betrouwbare behuizingen in RVS waarin deze systemen veilig en vlekkeloos kunnen blijven functioneren. De behuizingen van Staka zijn er in alle soorten en maten; enkelwandig of dubbelwandig, standaard afmetingen of maatwerk, draaideuren of steekdeuren, één of meerdere compartimenten, met of zonder geforceerde koeling.

Op zoek naar een specifieke installatiekast?

Indien onze standaard producten niet toereikend zijn, ontwikkelt Staka behuizingen op maat. Ze zijn beschikbaar in enkele stuks of in serie. Wat uw wens ook is, Staka ontwerpt en produceert een innovatief en efficiënt product dat uw verwachtingen overtreft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u een vraag met betrekking tot het Beveiliging? Neem dan contact met onze adviseur Richard Esendam.

De pagina wordt geladen...