Watermanagement

Schakelkasten van Staka worden op veel gebieden van watermanagement gebruikt. Dit heeft te maken met grondwater, kraanwater en water in de rioleringsstelsels.

Met watermanagement houden we ons bezig met tal van vragen: Hoe krijgen we water op de plaatsen die we willen? Hoe krijgen we water schoon? En hoe gaan we om met afvalwater?

Waarom zijn de buitenkasten van Staka nodig?

De huidige milieuontwikkelingen vragen meer dan ooit om innovatieve oplossingen die wateroverlast voorkomen en die ervoor zorgen dat de infrastructuur optimaal blijft functioneren. Daarom produceert Staka schakelkasten, ook wel buitenkasten genoemd, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van watermanagement zoals klimaatbeheersing en weerbaarheid tegen vandalisme.

De kasten worden in elke gewenste vorm geproduceerd. Deze schakelkasten vormen solide producten met veilige behuizing voor apparatuur die verantwoordelijk is voor het optimaal functioneren van riolering en infrastructuur.

Achter deze kasten, in de meeste gevallen RVS kasten, gaat een hele wereld schuil. Pompgemalen van rioleringen worden aangedreven en overtollig water wordt deskundig en snel doorgesluisd. Wij vertalen al uw wensen naar een duurzaam en innovatief product met een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding.

Contact met een schakelkast adviseur

Onze buitenkasten en RVS zuilen zijn in Nederland de meest gebruikte behuizingen op het gebied van watermanagement. U kunt een offerte voor de kasten aanvragen via onze configurator of in het geval van een schakelkast op maat, contact met ons opnemen. 

Wilt u weten hoe Staka u kan ondersteunen bij het verbeteren van uw watermanagement? Neem dan contact met onze klantenservice.

Referenties

Staka RVS Buitenkasten voor stuwaandrijving

Staka RVS buitenkasten voor stuwaandrijving en voedingskast

img_6967.jpg

Staka R-Serie RVS buitenkast voor gemaal in Etten-Leur

rvs buitenkast - fontein zierikzee - header-min.jpg

RVS buitenkast fontein in Zierikzee

Staka RVS buitenkast voor drukrioleringssysteem Laren

Staka RVS buitenkast voor drukrioleringssysteem Laren

Staka RVS Schakelkast voor stuw te Aalten

Staka Schakelkast bij stuw te Aalten

rioolgemaal_710_van_het_waterschap_zuiderzeeland_.jpg

Staka Kleurrijke RVS buitenkasten in de polder

soest.jpg

Oplevering drukriolering gemeente Soest.