RVS buitenkast fontein in Zierikzee

RVS buitenkast fontein in Zierikzee

Op het Plein Montmaertre – een gezellige pleintje - in het pittoreske Zierikzee is een Staka buitenkast geplaatst voor aansturing van de fontein en de openbare verlicht. De oorsprong van Plein Montmaertre ligt in 2012.

Toen zijn de oude pakhuizen vervangen voor authentieke gebouwen en is de naastgelegen parkeerplaats omgetoverd tot een sfeervol pleintje.

Buitenkast voor aansturing fontein

De elektronica om de fontein te laten sproeien is op dit pleintje beschermd door een Staka buitenkast. In de buitenkast bevindt zich de aansturing van de pomp maar ook de aansturing voor de verlichting.
De techniek in de RVS buitenkast zorgt ook, indien nodig, voor de aan- en afvoer van het water zodat de fontein op niveau blijft.

 

RVS buitenkast - laag model

Om de RVS buitenkast niet te veel op te laten vallen is er een kleurstelling gekozen waarmee de buitenkast zoveel mogelijk wegvalt in de rest van de omgeving. Om nog minder op te vallen is er gekozen voor een laag model straatkast.

RVS buitenkasten in diverse uitvoeringen 

De Staka RVS buitenkasten zijn beschikbaar in vele verschillende maatvoeringen en de buitenkasten zijn leverbaar met diverse opties. Wil je meer informatie over een RVS buitenkast of heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op via 0162 468 950 of stuur een e-mail naar info@staka.com

Ben je op zoek naar een RVS buitenkast op maat? Kijk dan op deze pagina.

De pagina wordt geladen...