Staka ontwikkelt en levert RVS en aluminium buitenkasten in héél Europa. Wij hebben een breed productaanbod met daarin diverse type modellen geschikt voor allerlei toepassingen.

Buitenkasten in de polder van Flevoland

Om de diepliggende polders Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland droog te houden vervullen de gemalen van het waterschap een belangrijke taak.

Om ervoor te zorgen dat deze gemalen optimaal blijven functioneren levert Staka de verschillende buitenkasten. Deze kasten zijn zeer herkenbaar door kleurkeuze van het waterschap en zijn in onze fabriek in de juiste RAL-kleuren gemaakt.

Geschikt voor verschillende toepassingen

De productlijn bestaat uit RVS en aluminium buitenkasten, 19 inch kasten, inbraakwerend, dubbelwandige kasten, RVS zuilen met of zonder fundering en naast deze standaard productgroepen is maatwerk in deze kasten ook mogelijk. 
De kasten zorgen voor veiligheid voor het systeem in de kast. Daarnaast zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en anti graffiti. Met het juiste binnenklimaat gaan de componenten in de kast langer mee.

Bekijk nog een referentie van onze Staka buitenkast van een project in Laren.

Configurator voor buitenkasten

Heeft u interesse in dergelijke op maat gemaakte kasten, vraag dan vrijblijvend in 3 snelle stappen online een offerte aan via onze online configurator.

Voor maatwerk kunt u terecht bij onze klantenservice of u kunt uw vraag via onze chatfunctie stellen.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka