Buitenkast Laren

Buitenkast toepassing t.b.v. riolering renovatie

Staka produceert, ontwikkelt en verkoopt metalen en aluminium buitenkast opstellingen door heel Europa. Deze opstellingen worden gebruikt voor de behuizing van bijvoorbeeld technische installaties, zoals een meterkast, schakelkast, gasmeterkast, verdeelkast, rioolkast of outdoor electriciteitskast. 

Onze modellen zijn toepasbaar voor verschillende markten:

  • waterbeheer
  • verkeerssystemen
  • telecommunicatienetwerken
  • energiesystemen
  • kabelnetwerken

 

Buitenkast van Staka

De huidige milieuontwikkelingen vragen meer dan ooit om innovatieve oplossingen die wateroverlast voorkomen. Zo renoveert de overheid tal van rioleringen in het land. Hiervoor worden veelal Staka montagekasten en zuilen gebruikt.

Staka kasten komt u tegen waar goed en betrouwbaar functioneren van infrastructuur van essentieel belang is. 

 

Buitenkast in de gemeente Laren

In Laren wordt de buitenkast gebruikt voor het drukrioleringssysteem. Achter deze RVS-kast gaat een hele wereld schuil.

Vanuit de kast worden de pompen van de lokale drukriolering bestuurd. Daarnaast bevat de kast een computer, bedrading op het netwerk, beveiliging en accessoires om ervoor te zorgen dat inwoners van Laren optimaal gebruik kunnen maken van het toilet en douche. 

De kasten van Staka beschermen de apparatuur tegen weer en wind, mens en natuur.

Hoewel het onze afnemers vaak gaat over de inhoud van een kast, is de buitenkant van de kast even belangrijk, zo niet belangrijker. De inhoud is niks meer waard, zodra er geen goede bescherming van buiten aanwezig is. Het gebruik van een buitenkast biedt hiernaast nog vele voordelen. Zo kan de kast vele jaren meegaan door het gebruik van roestvrijstaal. Ook hebben de kasten een geluiddempende werking. Dit komt zowel door het materiaal dat gebruikt wordt als het ontwerp van de kast.

 

Binnen 1 minuut offerte

Staka staat bekend om efficiëntie, korte levertijden, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Heeft u interesse in een dergelijke buitenkast, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze online configurator of lees meer over onze montagekasten.

 

De pagina wordt geladen...