Installatiekast als telecom-behuizingen

 

 

 

Een Staka installatiekast als betrouwbare oplossing

     
     

Een Staka installatiekast is een betrouwbare en veilige oplossing om apparatuur op te slaan. Wij produceren zowel RVS als aluminium kast oplossingen voor diverse toepassingsgebieden zoals: 

De installatiekasten van Staka komt u tegen in Nederland en door heel Europa.

Hoge betrouwbaarheid en korte levertijd

De reden waarom onze installatiekasten zoveel in gebruik zijn is vanwege ons onderscheidende karakter. Naast een korte levertijd van onze producten, hebben wij ook een zeer hoge leverbetrouwbaarheid.

Het productieproces van de installatiekast is state of the art, geautomatiseerd en gerobotiseerd. Daarnaast is ons productaanbod zeer breed in zowel standaard kasten als productie 100% op maat.

     

Inbraakwerende installatiekasten voor Duitse telecom

Staka heeft in opdracht van een Duits telecombedrijf RVS installatiekasten geleverd (19 inch schakelkasten) voor een straalverbinding in een gebied waar geen data-aansluiting aanwezig is.

Het betreft geconditioneerde kasten (IP55) met een verwarming- en ventilatiesysteem. De inbraakbeveiliging van de installatiekasten is conform SKG **. Dit wil zeggen dat de installatiekast 5 minuten inbraakwerend is.

Installatiekast voor Duits telecom bedrijf

Staka Installatiekast op maat

Voor een installatiekast die perfect moet aansluiten op uw wensen of die afwijkt van de gangbare afmetingen, accessoires en opties is het ook mogelijk om een kast geheel op maat te laten produceren.

 

 

 

Vrijblijvende offerte binnen 1 minuut!

Gebruik onze Online configurator voor het configureren van de gewenste installatiekast. U ontvangt binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie kunt u ook hier contact opnemen met een van onze medewerkers: 0162 - 468950

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte