Staka Buitenkasten voor snellaadstations Fastned

Staka levert al jaren verschillende buitenkasten voor diverse toepassingen en gebieden. Met een breed assortiment kasten met daarbij vele mogelijkheden qua afmetingen, opties en toepassingen biedt Staka een oplossing voor iedere situatie waar een kast benodigd is. Staka levert bijvoorbeeld ook kasten voor gebieden als infrastructuur & verkeer.

Staka buitenkast voor snellaadstations

Staka levert diverse buitenkasten voor snellaadstations langs snelwegen door heel Nederland. Deze laadstations worden gebruikt om elektrische auto's mee op te laden. Het ontwerp van deze kasten is volledig afgestemd op het design van het complete laadstation. Onderstaande buitenkast is geplaatst naast een laadstation aan de A15 bij Alblasserdam.

De kast is voorzien van 4 afgescheiden compartimenten waarvan er 2 extra zijn geconditioneerd. Tevens is het compartiment met de groepenkast voorzien van een kabelluikje in de deur zodat de kast ook kan worden gebruikt voor de bouwstroom voorziening.

Meer informatie

Voor meer informatie over bovenstaand project en bij behorende kasten kunt u terecht bij onze medewerker Richard Esendam.

Voor vragen over onze overige standaard buitenkasten en maatwerk kunt u direct contact opnemen met Staka Schakelkasten.

Ook kunt u binnen 2 minuten uw offerte opvragen voor een standaard buitenkast via onze online buitenkast configurator.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka