Staka Dubbelwandige geconditioneerde UPS kast op maat

Netbeheerder Cogas Almelo is al langere tijd samen met de UPS afdeling van Eaton aan het kijken hoe ze eventuele netverzwaring kunnen voorkomen door het inzetten van UPS technologie. Door lokale overbelasting van kabels in het winkelcentrum en een niet constante netkwaliteit in het buitengebied op het einde van een kabel tracé, is het Asset Management Team van Cogas gaan rekenen of een oplossing met een UPS voor het reguleren en bewaken van de spanning niet kostengunstiger zou zijn dan een kabelverzwaring.

In het centrum bleek een eenvoudiger oplossing mogelijk door kabels te splitsen en ze deels vanuit een andere richting te voeden. Maar voor het buitengebied project wil Cogas de UPS-methode wel gaan testen.

Hiervoor dienden er 2 UPS-en, zonder batterijen, geplaatst te worden in een buitenbehuizing, ook wel UPS kast. Uitdaging voor Staka was hierbij dat de omgevingscondities in de UPS kast tussen de 0 en 40 graden moet blijven terwijl de 2 UPS'en wel een behoorlijk afgegeven vermogen hebben bij vollast. Daarnaast was het toepassen van een airco niet gewenst vanwege het eigen verbruik aan stroom.

Door het toepassen van een extra geventileerde dubbelwandige aluminium kast hebben we dit weten te bereiken waarbij deze kast tevens ruimte biedt voor de kabelaansluit- en beveiligingskast alsmede voor de communicatie- en bewaking apparatuur.

Door deze betrouwbare, dubbelwandige UPS buitenkast, is de klant er zeker van dat zijn apparatuur goed beveiligd zal worden.

Een offerte voor een UPS kast op maat berekenen?

Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakte UPS kast? Neem dan contact op met Staka. Voor standaard producten kunt onze online configurator invullen en ontvangt u uw offerte direct in uw mailbox.

 

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka