Dubbelwandige schakelkast voor Gemeente Utrecht

Staka produceert, ontwikkelt en verkoopt al jaren verschillende schakelkast opstellingen voor alle toepassingen en segmenten waar een schakelkast benodigd is. De schakelkast modellen van Staka zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Hiermee kan Staka voldoen aan de wensen en eisen van verschillende projecten en bestekken.

Schakelkast voor de Gemeente Utrecht

Voor de Gemeente Utrecht heeft Staka een dubbelwandige IP55 RVS schakelkast geleverd met een oppervlakte coating in 2 verschillende kleuren.
De onderstaande dubbelwandige kast is voorzien van 2 compartimenten met 19 inch stijlen, geschikt voor 30 hoogte-eenheden. Daarnaast heeft de schakelkast aan de linkerkant een afgescheiden energiecompartiment.

De schakelkast is uitgerust met extra stevige RVS hevels met een driepuntssluiting. De kast is geplaatst langs de Daalsetunnel in Utrecht.

Meer informatie over de Staka schakelkast

Bent u geïnteresseerd in één van onze standaard schakelkast modellen? Stel uw offerte dan in 3 eenvoudige stappen, binnen 2 minuten samen door middel van onze schakelkast configurator. Op onze website kunt u ook terecht voor meer informatie over het schakelkast aanbod van Staka. Bekijk bijvoorbeeld eens onze 19 inch serie.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka