IJmuiden een stuk rustiger en veiliger dankzij Staka montagekasten

Openbare verlichting lijkt vanzelfsprekend. We missen het pas wanneer het donker is op plekken waarvan we verwachten dat ze verlicht zijn. Het valt ook op als het niet bijdraagt aan een prettige beleving van een straat of plein. Afgelopen maand is er met succes nieuwe openbare verlichting aangelegd in het centrum van IJmuiden.

De verschillende besturingssystemen worden hierbij behuisd door de schakelkasten van Staka. Hierdoor is het centrum van IJmuiden een stuk rustiger en veiliger geworden. Hiervoor is gebruik gemaakt van onze montagekasten uit de R-serie. Dit zijn enkelwandige RVS buitenkasten die de besturingssystemen onder ieder klimaat een gewenste bescherming geven zodat het lichtnetwerk te allen tijde goed blijft functioneren.

Heeft u vragen over dit project of over de Staka montagekasten, dan kunt u contact opnemen met onze expert op het gebied van openbare verlichting, Richard Esendam.

Heeft u interesse in dergelijke montagekasten, vraag dan vrijblijvend online een offerte aan via onze online configurator. U ontvangt de offerte direct in uw mailbox.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte

Vragen over dit product?

Bel of mail Richard Esendam
thumbnail-richard gezoomd.jpg