Schakelkast buiten voor gemeente

Ben je op zoek naar bescherming voor apparatuur of een elektriciteitsvoorziening? Een RVS schakelkast voor buiten biedt uitkomst. De schakelkast buiten is een stevige behuizing die bescherming biedt tegen weer, wind en vandalisme.

Schakelkast buiten aan de kust

Bij een strandtent in een Zuid-Hollandse kustplaats is een schakelkast buiten ingezet om de elektriciteitsvoorziening van een strandtent te beschermen. De elektriciteitsaansluiting van de strandtent is vernieuwd en door de gemeente is er gekozen voor RVS schakelkast om de aansluiting te beschermen.

In een situatie waarbij alleen de RVS schakelkast wordt vervangen raden wij om de schakelkast uit te voeren met een uitneembare dorpel. Op deze manier kan je de kast eenvoudig over de bestaande installatie heen plaatsen. Zo zorg je voor montagegemak en bespaar je montagetijd bij het plaatsen van de schakelkast buiten.

Gebruiksgemak schakelkast buiten

De schakelkasten voor buiten zijn uit te voeren met diverse opties om het gebruiksgemak te verhogen. De opties verlichting en een deurschakelaar zorgen ervoor dat je een goed verlichtte schakelkast hebt.
Is er in verband met de inhoud van de schakelkast klimaatbeheersing nodig? Laat je apparatuur in de schakelkast optimaal functioneren met opties zoals verwarming, airco, ventilatoren en hydrokorrels.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Bjorn van Dongen
Bjorn van Dongen