Wandkast voor Duitse spoorwegen

Al jaren produceert Staka diverse RVS- en aluminium schakelkasten, ook wel kolomkasten voor verschillende markten en segmenten. Door met klanten mee te denken, kan Staka voor iedere situatie een oplossing bieden. Buiten de standaardmodellen uit het brede assortiment biedt Staka ook extra opties, zoals bijvoorbeeld voorzieningen om de kolomkasten aan een wand te bevestigen.

Aluminium kolomkast voor Duitse spoorwegen

Voor de Duitse spoorwegen, afdeling communicatietechnieken, levert Staka enkelwandige aluminium IP55 schakelkasten, de zogeheten kolomkast.

Deze kasten zijn voorzien van een kabelinvoerplaat om de kolomkasten volledig af te sluiten. Daarnaast is de kolomkast geschikt voor het achteraf plaatsen van een extra ventilatiesysteem. Tot slot is er in de kolomkast en 19 inch zwenkraam gemonteerd. Deze bevat 18 hoogte-eenheden en de 19 inch stijlen zijn in diepte verstelbaar.

Meer informatie Staka wandkast

Vragen over bovenstaande wandkast kunt u stellen bij onze medewerker Richard Esendam. Bent u ook op zoek naar een offerte voor een eigen wandkast, neem dan contact met ons op!

Via onze online configurator kunt u ook uw standaard wandkast configureren en binnen 2 minuten de offerte in uw mailbox ontvangen.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka