RVS buitenkasten voor walstroom

Walstroom is de milieuvriendelijke elektriciteitsvoorziening voor aangemeerde schepen. In plaats van elektriciteit op te wekken via de dieselgenerator maakt de schipper gebruik van walstroom waarbij walstroom belangrijke voordelen heeft: schonere lucht en reductie van geluidsoverlast.

Staka levert RVS buitenkasten voor walstroomvoorzieningen, zo ook voor de havens van Hoorn en Enkhuizen. Deze RVS buitenkasten – ook wel stroomkasten genoemd, worden hoofdzakelijk ingezet voor de Rijn riviercruise schepen waarbij ze bescherming bieden aan de elektriciteitsaansluitingen.

Klaver Technisch Bedrijf, onderdeel van de Klaver Giant Groep, is hoofdopdrachtgever en heeft het ontwerp van de walstroominstallaties verzorgd. Klaver Technisch Bedrijf is specialist op het gebied van elektrotechniek en heeft de nodige kennis en ervaring met het realiseren van walstroominstallaties.

RVS buitenkasten voor walstroom

Wilt u meer informatie over buitenkasten voor walstroom? Of bent u op zoek naar een RVS buiten stroomkast voor een specifieke oplossing? Neem contact op met de experts van Staka via 0162 – 468 950 of stuur een e-mail naar info@staka.com

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka