Buitenopstellingskast voor toegang controle ambulance afrit A58

Onze buitenkasten worden ook toegepast voor het monteren van besturingen t.b.v. slagbomen. Een dergelijke besturingskast vindt men bijvoorbeeld terug langs de A58 voor een ambulance afrit.

Buitenopstellingskasten van Staka zijn geschikt voor behuizing van electra-, gastinstallaties of wateraansluitingen. De schakelkasten van RVS of aluminium zijn geschikt voor buitengebruik en worden in iedere gevraagde maat opgeleverd door Staka.

Buitenopstellingskast voor afrit naar ziekenhuis in Roosendaal

Onze buitenopstellingskasten worden ook toegepast voor het monteren van besturingen ten behoeve van slagbomen. Een dergelijke buitenopstellingskast vindt men bijvoorbeeld terug langs de A58 voor een ambulance afrit.

De ambulance-afrit wordt gebruikt om snel bij het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal te komen. Via transponders onder de ambulances wordt de slagboom in werking gesteld. Via de ontvanger en installatie in de buitenopstellingskasten wordt de slagboom voor een korte tijd geopend.

Vraag een offerte voor een buitenopstellingskast aan

De Staka buitenkasten zijn enkelwandige RVS behuizingen. Deze lijn kent een groot aantal verschillende maatvoeringen waardoor er voor vrijwel iedere situatie een oplossing bestaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze configurator en ontvang een prijs voor de buitenopstellingskast in uw mailbox.

Mocht u vragen hebben over onze buitenopstellingskasten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze contactpersonen.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka