RVS Schakelkasten voor Fastned

Op 6 december heeft Fastned een snellaadstation geopend bij de Albert Heijn XL vestiging in Tilburg. Fastned bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations en dit is het eerste snellaadstation op de parkeerplaats van een supermarkt.
Voor het laadstation van de Albert Heijn XL heeft Fastned gekozen voor de RVS schakelkast van Staka. De schakelkast dient als voedingskast voor het laadstation.

Het snellaadstation bij de Albert Heijn XL in Tilburg heeft twee 50kW snelladers, waarmee tot 20 keer sneller dan thuis kan worden geladen. Het snellaadstation in Tilburg maakt deel uit van een pilot met als doel te peilen of behoefte is aan snelladen tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen.

Schakelkast voor elektrisch rijden Den Haag

De gemeente Den Haag bouwt samen met Fastned snellaadstations voor elektrische auto's. Met de snelladers wil de gemeente het gebruik van elektrische auto’s gemakkelijker maken en de stad schoner. Per dag kunnen zo'n 150 auto's van een laadstation gebruikmaken.

De voedingskast van de Fastned stations is een RVS Schakelkast van Staka. De schakelkast is volledig afgestemd op de apparatuur in de kast zodat de apparatuur optimaal kan functioneren.

RVS Schakelkasten Fastned

Staka levert standaard de RVS schakelkasten voor alle Fastned laadstations. Zowel voor de binnenstedelijke toepassingen zoals de AH XL als voor de laadstations langs de snelwegen in Nederland en Duitsland.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Marc Hendriks
Marc Hendriks | Commercieel Manager Staka