Staka Installatiekasten

Een installatiekast is een betrouwbare en veilige oplossing om apparatuur op te slaan. Staka produceert diverse RVS installatiekasten voor vele toepassingsgebieden waaronder:

Met een Staka Installatiekast bent u verzekerd van:

  • Een veilige en betrouwbare opslag van uw belangrijke apparatuur door een behuizing die een optimale bescherming biedt tegen weer en wind, mens en natuur.
  • Een duurzame oplossing met een lange levensduur.
  • Vooraf installatie benodigde opties: benodigde opties kunnen vooraf geïnstalleerd worden, dit bespaart tijd bij de installatie op locatie.
Direct een offerte nodig?

Configureerbare standaardoplossingen of op maat

U kunt uw installatiekast gemakkelijk online samenstellen in onze configurator en u ontvangt binnen enkele minuten een offerte in uw mailbox.

Productkeuzehulp

Mocht u hulp nodig bij het kiezen van de juiste installatiekast, doorloop dan in enkele stappen de productkeuzehulp. Uiteraard staan we ook altijd telefonisch voor u klaar voor het beantwoorden van vragen en geven we u graag advies over de juiste installatiekast.

Naar de Productkeuzehulp

Referentieproject: RVS Installatiekasten voor Duits telecombedrijf

Voor een Duits telecombedrijf heeft Staka 19 inch RVS installatiekasten met IP55 bescherming en inclusief verwarming- en ventilatiesysteem geleverd.

Meer over dit referentieproject

De toepassingen van RVS Buitenkasten

Staka Schakelkasten zijn voor diverse markten en toepassingen geschikt. Denk hierbij aan: watermanagement, openbare verlichting, energie, communicatie, beveiliging, verkeer en nog veel meer. Staka heeft voor iedere situatie een passende RVS schakelkast.

Bekijk onze referentieprojecten