Straatkasten

Straatkasten als betrouwbare buitenopstelling

Straatkasten zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Ze worden toegepast voor de behuizing van apparatuur voor openbare verlichting, drukriolering of kabeltelevisie versterkers. Ook komt u ze industrieel of particulier tegen voor een betrouwbare buitenkast toepassing voor verdeelkastjes, stroomvoorziening en kleine installaties. Belangrijke apparatuur die veilig moet worden opgeslagen tegen slechte weersomstandigheden, diefstal en vandalisme of andere niet wenselijke omstandigheden.

Wij zijn sinds jaar en dag producent van straatkasten en leveren deze in geheel Noordwest Europa, zowel particulier, zakelijk en aan overheden. Dankzij ons brede productaanbod, hoge leverbetrouwbaarheid en snelle levering van straatkasten komt u ons overal tegen.

Zelf uw straatkasten samenstellen

Het kan een nogal inhoudelijke klus zijn om straatkasten samen te stellen, enige hulp komt dan goed van pas. Daarom hebben wij een online configurator gemaakt om dit proces te vereenvoudigen. In deze configurator komt u al onze productlijnen tegen en bent u in staat om zonder mogelijke fouten een kast te voorzien van alle standaard en optionele mogelijkheden. En als klap op de vuurpijl krijgt u desgewenst binnen 24 uur een scherpe offerte toegestuurd. Want wij hebben niet alleen een breed productaanbod met een snelle levering, wij bieden ook zeer concurrerende prijzen voor onze straatkasten.

Ons assortiment

Vaak gekozen productlijnen zijn de MZ-serie en PSZ-serie. Deze RVS zuilen zijn ideaal voor buitentoepassing voor kleine of middelgrote installaties. Het belangrijkste verschil tussen deze 2 series is dat de MZ-serie straatkasten standaard uitgevoerd zijn met een geïntegreerde fundering en demontabel onderpaneel. Met name bij plaatsing in het veld ideaal. De PSZ-serie is een vereenvoudigde versie van de MZ-serie.

Naast onze standaard productlijnen is het ook mogelijk om uw straatkasten geheel op maat te laten maken. Van engineering tot productie, gezamenlijk wordt de ideale straatkast ontworpen.