Straatkasten

RVS Straatkasten als betrouwbare buitenopstelling

Straatkasten zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Ze worden toegepast voor de behuizing van apparatuur voor openbare verlichting, drukriolering of kabeltelevisie versterkers. Ook komt u ze industrieel of particulier tegen voor een betrouwbare buitenkast toepassing voor verdeelkastjes, stroomvoorziening en kleine installaties. Belangrijke apparatuur die veilig moet worden opgeslagen tegen slechte weersomstandigheden, diefstal en vandalisme of andere niet wenselijke omstandigheden.

Wij zijn sinds jaar en dag producent van straatkasten en leveren deze in geheel Noordwest Europa, zowel particulier, zakelijk en aan overheden. Dankzij ons brede productaanbod, hoge leverbetrouwbaarheid en snelle levering van straatkasten komt u ons overal tegen.

Zelf uw straatkasten samenstellen

Het kan een nogal inhoudelijke klus zijn om straatkasten samen te stellen, enige hulp komt dan goed van pas. Daarom hebben wij een online configurator gemaakt om dit proces te vereenvoudigen. In deze configurator komt u al onze productlijnen tegen en bent u in staat om zonder mogelijke fouten een kast te voorzien van alle standaard en optionele mogelijkheden. En als klap op de vuurpijl krijgt u desgewenst binnen 24 uur een scherpe offerte toegestuurd. Want wij hebben niet alleen een breed productaanbod met een snelle levering, wij bieden ook zeer concurrerende prijzen voor onze straatkasten.

Ons assortiment

Vaak gekozen productlijnen zijn de MZ-serie en PSZ-serie. Deze RVS zuilen zijn ideaal voor buitentoepassing voor kleine of middelgrote installaties. Het belangrijkste verschil tussen deze 2 series is dat de MZ-serie straatkasten standaard uitgevoerd zijn met een geïntegreerde fundering en demontabel onderpaneel. Met name bij plaatsing in het veld ideaal. De PSZ-serie is een vereenvoudigde versie van de MZ-serie.

Naast onze standaard productlijnen is het ook mogelijk om uw straatkasten geheel op maat te laten maken. Van engineering tot productie, gezamenlijk wordt de ideale straatkast ontworpen.

Buiten straatkast van Staka

Onze RVS straatkasten zijn samen te stellen in onze configurator. 

De Staka RVS buitenkasten kunnen ingezet worden als behuizingen voor electriciteit, watermanagement of tech infrastructuur. De straatkasten zijn er in aantal verschillende maatvoeringen waardoor er voor vrijwel iedere situatie een oplossing bestaat.

De voordelen van een Staka straatkast:

  • Robuust
  • Beschermd tegen vuil, stof en mensen
  • Ideaal voor openbare ruimtes

Gebruik onze online configurator om de straatkast die u nodig heeft samen te stellen. Selecteer de gewenste specificaties en opties, vul uw gegevens in en u ontvangt binnen een minuut onze prijsopgave in uw mailbox. Hierin staat ook onze actuele levertijd.

Hulp nodig?

Wilt u advies bij de keuze van een straatkast? Ga dan naar onze productkeuzehulp om de juiste straatkast voor uw situatie te vinden of neem direct contact op via info@staka.com of bel 0162-468950.

Naar de productkeuzehulp

Straatkast toepassingen

Dankzij de veelzijdigheid van onze producten en hoogwaardige kwaliteit vindt u onze straatkasten terug in heel Noordwest Europa. Ze worden gebruikt voor veilige en betrouwbare behuizing van:

  • Drukriolering
  • Kabeltelevisie versterkers
  • Kleine installaties en kleine verdeelkastjes,
  • Stroomvoorziening
  • Openbare verlichting.

In bijna iedere straat in Nederland komt u wel een straatkast tegen, waarvan velen geleverd door ons. 

Naar de buitenkasten

Straatkast voor veilige opslag van apparatuur

Voor een snelle en betrouwbare levering van een hoge kwaliteit straatkast bent u bij Staka aan het juiste adres.

Om direct een beeld te geven van de mogelijkheden van onze straatkast modellen, kunt u online gebruik maken van onze configurator. Met deze interactieve tool stelt u in een mum van tijd zelf uw straatkast samen waarvoor u binnen1 minuut een vrijblijvende offerte ontvangt.

Ook kunt u direct contact opnemen met een van onze medewerkers op kantoor via het contactformulier of bel naar 0162-468950.

Direct een offerte nodig?

De toepassingen van RVS Buitenkasten

Staka Schakelkasten zijn voor diverse markten en toepassingen geschikt. Denk hierbij aan: watermanagement, openbare verlichting, energie, communicatie, beveiliging, verkeer en nog veel meer. Staka heeft voor iedere situatie een passende RVS schakelkast.

Bekijk onze referentieprojecten