Hoe vraag ik een offerte aan voor een CAM geschikte kast?

U kunt voor de R-SerieCAM nu ook rechtstreeks een online offerte opvragen in onze configurator.

Doorloop de volgende stappen in onze online configurator

1. Kies de productlijn RVS Buitenkast (R-Serie)
  2. Selecteer de gewenste maten, houd hierbij rekening met zowel de ruimte benodigd voor de CAM module, als voor uw eigen apparatuur. (Let op: hoogte 770 is niet geschikt voor de CAM module, kies dus altijd hoogte 1150 of 1450)
  3. In het onderdeel Eigenschappen, selecteert u onder CAM-opties Netaansluiting (CAM). De structurele wijzigingen aan de kast worden dan automatisch geselecteerd.
  4. Hieronder kunt u nog kiezen om de opties Aarding verbindingsset en/of Fundatiekorrels toe te voegen.

Let op: om de installatie aan de certificeringseisen van de netbeheerders te laten voldoen, is het noodzakelijk om de installatie op te leveren met de, onder 4 genoemde opties. U kiest er zelf voor of u deze bij Staka afneemt of zelf aan de installatie toevoegt.