Kennis delen op vakbeurs Openbare Ruimte

Op 26 en 27 september heeft Staka, als partner op de stand van BeNed, deelgenomen aan de vakbeurs Openbare Ruimte. Met een goed gevulde beursvloer was dit een zeer succesvolle editie van de vakbeurs. Op de beurs was BeNed vertegenwoordig door Anja Jehoul en Reno Verhappen en Staka door Richard Esendam en Marc Hendriks.

Unieke combinatie - buitenkast en ondergrondse kast

De unieke combinatie van de ondergrondse kasten van BeNed en de buitenkasten van Staka wekte veel interesse op de beurs. ´De gesprekken met gemeentes en waterschappen zorgden voor interessante inzichten waarbij het delen van kennis voorop stond´ aldus Marc Hendriks van Staka.

Op de beurs worden de alledaagse problemen natuurlijk ook besproken zoals bijvoorbeeld graffiti of aanplakbiljetten op straatmeubilair. Door buitenkasten of schakelkasten te voorzien van een anti-wildplak of anti-graffiti coating kunnen deze problemen eenvoudig getackeld worden. Zoals Marc aangaf (met een knipoog): ‘Een eenvoudige oplossing voor een praktisch probleem’

Meer informatie over buitenkasten

Wil je meer weten over de buitenkasten van Staka? Of meer informatie over anti-wildplak of anti-graffiti coating? Neem dan contact op met ons via 0162-468950 of e-mail naar info@staka.com.

Of vraag hier een offerte aan voor jouw buitenkast.