Nieuwe generatie Schakelkasten op Aqua beurs

Bij Staka staat innovatie voorop. Om onze klanten verder te helpen zijn we op zoek gegaan naar slimme en vernieuwende oplossingen. Het resultaat? Een nieuwe generatie schakelkasten. 

Tijdens de Aqua Nederland vakbeurs van 19 tot 21 maart heeft Staka het concept haar nieuwe generatie RVS schakelkasten gepresenteerd.

 

Voordelen nieuwe generatie RVS schakelkasten

Verhogen van het gebruiks- en montagegemak. Dat is het uitgangspunt achter het ontwerp van de nieuwe schakelkasten. De schakelkast heeft meer montageruimte en is breed inzetbaar door de standaard extra’s zoals hijsogen en een demontabel onderprofiel. De geleiderail voor het montagepaneel reduceert de tilbelasting.

De presentatie op de beurs heeft vele positieve reactie´s opgeleverd. Momenteel ontwikkelt Staka het concept verder uit waarna de nieuwe generatie schakelkasten van het derde kwartaal 2019 leverbaar is.

Meer informatie over de nieuwe generatie schakelkasten? Bel ons op 0162 468 950 of stuur een e-mail naar info@staka.com

 

Staka schakelkasten op Aqua beurs

De deelname aan de Aqua beurs was weer een succes. Naast dat de schakelkasten zichtbaar waren op de Staka stand hebben we ook mooi ingebouwde Staka schakelkasten terug zien komen bij diverse andere partijen waaronder Remondis en VerAutomation.