Staka introduceert nieuwe 3D schakelkasten configurator!

Met trots kunnen we aankondigen dat onze nieuwe online 3D configurator live is!

Naast de vertrouwde voordelen van de configurator, zoals het snel en eenvoudig genereren van een online offerte, biedt deze verbeterde tool u aanzienlijk meer mogelijkheden en opties voor de configuratie en stelt u in staat om uw RVS schakelkast in 3D te bekijken.

Wat is er nieuw?

Onze nieuwe configurator biedt de volgende verbeteringen:

  • Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden: met de nieuwe configurator kunt u nu uit een breder scala van opties kiezen en uw schakelkast nog beter aan uw behoeften aanpassen.
  • 3D-visualisatie: de door u geselecteerde opties ziet u rechtstreeks terug in het 3D model, waardoor u direct een beeld krijgt van hoe uw schakelkast eruit zal komen te zien.
  • Vernieuwde gebruikerservaring: we hebben de gebruikservaring geoptimaliseerd om uw configuratieproces eenvoudiger en efficiënter te maken.
  • Maatwerk: uw offertes voor maatwerk schakelkasten vraagt u nu ook gemakkelijk via onze online configurator aan.
  • Rechtstreeks downloaden van uw offerte: een andere belangrijke wijziging ten opzichte van de huidige configurator is het ontvangen van uw offerte. U kunt deze nu ook rechtstreeks in de configruator downloaden door op de knop “Ontvang offerte document" te klikken (daarnaast ontvangt u de offerte uiteraard ook, zoals u gewend bent, via e-mail).

Wat betekent dit voor u?

Met de komst van de nieuwe configurator zijn er enkele belangrijke veranderingen voor u als gebruiker van onze configurator:

  • Toegang tot de klantomgeving in de huidige configurator: de klantomgeving verdwijnt, dit betekent dat, als u gebruik maakte van onze oude configurator, u vanaf 31-10-2023 niet meer kunt inloggen op de klantomgeving en ook uw offertes in de configurator hier niet meer kunt inzien.
  • Online offertes en orders: u kunt in de oude configurator geen nieuwe offertes meer aanvragen of bestaande offertes online omzetten naar orders. Alle nieuwe offerteaanvragen kunt u doen in de nieuwe configurator.
  • Geldigheid van bestaande offertes: we begrijpen dat u mogelijk nog een actieve offerte heeft in de oude configurator. Offertes gemaakt via de huidige configurator blijven geldig binnen de oorspronkelijke geldigheidsduur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over bestaande offertes.
  • Overgang account: als u een account heeft voor onze oude configurator, worden de gegevens van dit account niet overgezet naar de nieuwe configurator. Maar geen zorgen, u hoeft ook geen nieuw account aan te maken om uw offerte in de nieuwe configurator aan te vragen.

Hoe kunt u aan de slag gaan?

U bereikt de nieuwe configurator via: https://staka-schakelkasten.nl/configurator en uiteraard rechtstreeks via onze website. U kunt direct aan de slag met het configureren van uw schakelkast en het aanvragen van offertes.

Vragen?

Wij willen benadrukken dat deze overgang bedoeld is om u een betere configuratie ervaring te bieden, en we staan klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen die zich tijdens de overgang voordoen. Aarzel niet om contact op te nemen als u hulp nodig heeft.