Staka verwelkomt nieuwe directie

Januari 2024

Per 1 januari 2024 hebben Marc Hendriks en Richard van Vorstenbosch de leiding over Staka op zich genomen. Na een succesvolle periode onder leiding van Dhr. Eric Masclee, heeft Staka een nieuwe fase van groei en professionalisering ingeluid met de overdracht van het merendeel van de aandelen aan de Nederlandse investeerder OxGreenfield eind 2022. Deze overgang markeert niet alleen een strategische zet voor de lange termijn continuïteit van onze organisatie maar opent ook de deur naar verdere ontwikkeling en groei.

Nieuwe directie: Marc Hendriks en Richard van Vorstenbosch

We stellen graag onze nieuwe directieleden aan u voor: Marc Hendriks en Richard van Vorstenbosch.
Marc, voorheen werkzaam als Commercieel Manager bij Staka, zal met zijn jarenlange ervaring, inzicht in onze klanten en markten bijdragen aan het versterken van onze relaties en het verder uitbouwen Staka op commercieel gebied.
Richard van Vorstenbosch, voorheen werkzaam als Productiemanager bij Staka, heeft met succes al diverse optimalisaties doorgevoerd binnen onze productie, wat hem uitermate geschikt maakt om de operationele kant van Staka te gaan leiden.
Samen vormen Marc en Richard een complementair leiderschapsteam, gericht op het verder versterken van Staka's positie in de markt, het verbeteren van onze dienstverlening en het voortzetten van onze missie om innovatieve producten te maken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Een nieuw hoofdstuk, dezelfde toewijding aan kwaliteit

Voor onze klanten en partners brengen de veranderingen weinig directe impact met zich mee. Onze toewijding aan kwaliteit, effici├źntie en bevlogenheid blijft onverminderd. Wel is het mogelijk dat u, als gevolg van de veranderingen in verantwoordelijkheden, te maken krijgt met een nieuw contactpersoon, maar we verzekeren u dat we ons uiterste best zullen doen om deze overgang soepel te laten verlopen. Wij zijn vastbesloten om samen met u te bouwen aan een nog succesvollere toekomst.

Marc en Richard zullen zich binnenkort ook nog persoonlijk aan u voortellen, dus blijf onze kanalen in de gaten houden!