Straatkast bestellen bij Staka

Nieuw bij Staka? Graag leggen we onze werkwijze rondom het aanvragen van een offerte en het bestellen van een straatkast of buitenkast uit.

Is iets niet duidelijk? Wilt u wat meer weten? Zou u graag langskomen voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in onze fabriek? U kunt altijd even contact opnemen. Benut de chatfunctie of bel 0162 – 468 950

Online schakelkast offerte aanvragen

Welke straatkast heeft u nodig? Een overzicht van onze straatkasten vindt u onder producten. In het artikel kies de juiste buitenkast helpen we u om de juiste buitenkast voor uw situatie te kiezen.

Als u ongeveer weet wat u nodig heeft, kunt u in vier stappen online uw offerte aanvragen. Op deze manier heeft u snel duidelijkheid. Zo vraagt u een offerte aan:

  • Klik op online offerte.
  • Kies het type straatkast.
  • Geef de afmetingen op.
  • Selecteer de gewenste opties.
  • Voer uw emailadres in.

U ontvangt binnen een minuut onze prijsopgave.

Als u een offerte aanvraagt, maken we een persoonlijk account voor u aan op onze website. Hier bewaren we alle offertes die u aanvraagt. Voor elke aanvraag staan relevante downloads klaar zoals 2D-tekeningen en productbladen. Heeft u vragen? Vanuit uw account kunt u direct op de offerte reageren.

Prima offerte, alles duidelijk? Accordeer de offerte online of per e-mail om uw aanvraag om te zetten in een bestelling.

Verwerking van uw bestelling

Na uw akkoord op onze offerte, maken we uw bestelling klaar voor verzending. Standaard straatkasten hebben een zeer korte levertijd. Grote bestellingen en maatwerk straatkasten nemen we zo snel mogelijk in productie. De naam Staka staat voor hoogwaardige materialen, slimme oplossingen en zorgvuldige afwerking. Al onze straatkasten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Oosterhout.

Vraag hier je offerte voor een straatkast aan

Levertijd straatkasten

Standaardmaten leveren we zeer snel, voor het produceren van straatkasten op maat hebben we wat meer tijd nodig. De levertijd kunnen we bepalen na opgave van de maatvoering en opties. Neem even contact op met een adviseur en vraag om een inschatting. Gebruik de chat of bel 0162 – 468 950.

Standaard en maatwerk straatkasten

Staka biedt een breed assortiment met straatkasten voor watermanagement, telecommunicatie, verkeerssystemen, voor het energienetwerk en voor bedrijfspanden en -terreinen

We voeren een breed pallet standaardmaten maar we zijn ook erg flexibel om een straatkast op maat te leveren met een korte levertijd.

Ook als u echt een uitzonderlijke oplossing nodig heeft, kunt u bij Staka uw straatkast bestellen. Met creatieve productdevelopers en een eigen productielijn gaan we elke uitdaging aan.

Straatkast bestellen met bijpassende fundering of plint

Voor veelgebruikte toepassingen bieden we de combinatie straatkast met fundering. De funderingen van Staka sluiten perfect aan op onze straatkasten. We hebben handige oplossingen ontwikkeld zodat je de straatkast makkelijk kunt plaatsen. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten bij installatie.

Vraag hier je offerte voor een straatkast aan