Tips voor gebruiks- en montagegemak

Hoe vergroot je gebruiks- en montagegemak van een RVS Schakelkast? Lees onze tips hier:

  • Wordt de schakelkast over een bestaande installatie heen geplaatst? Denk dan aan een uitneembare dorpel zodat je de kast eenvoudig over de installatie heen kunt plaatsen.
     
  • Vergroot het gebruiksgemak met opties zoals verlichting en een deurschakelaar. Laat de apparatuur in de schakelkast optimaal functioneren met opties zoals verwarming, airco, ventilatoren en hydrokorrels. 
     
  • Plaats je de schakelkast op een betonnen fundering? Kies dan voor een plint zodat de kast niet direct op het beton staat. Daarnaast kan je met de plint ook extra hoogte winnen.
     
  • Is er risico op wildplakken of graffiti? Kies dan voor een anti-wildplak of anti-graffiti coating om vandalisme te ontmoedigen. Daarnaast is het oppervlak eenvoudig te reinigen waardoor wildplak of graffiti eenvoudig verwijderd kan worden.

Als je voor een Staka Schakelkast kiest kies je voor hoogwaardige materialen, slimme oplossingen en zorgvuldige afwerking.

Heb je nog vragen over een offerte, het monteren of bestellen? Neem gerust contact op, wij zijn bereikbaar op 0162 468 950 of via info@staka.com.