Van 3 t/m 7 oktober 2011 zal Staka deelnemen aan de vakbeurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs Utrecht. U vind ons op dezelfde plek als tijdens de vorige editie in 2009: stand 07.E020 in hal 7.

Om een compleet beeld te krijgen van het productaanbod zal van alle productseries een exemplaar geexposeerd worden op onze beursstand. Dat betekent dat ook de volledig nieuwe flexibele productserie, het SK-systeem, voor het eerst te zien zal zijn voor het grote publiek. Hetzelfde geldt voor de dit jaar toegevoegde A-serie, de enkelwandige aluminium schakelkasten, waarvan een exemplaar naast de RVS variant geplaatst zal worden.

Naast de productontwikkelingen heeft Staka zich ook op andere gebieden verder ontwikkeld en verbeterd. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe website uitgebreid met een complete online productconfigurator. Bezoek onze stand dan vertellen we u er graag meer over.

Wilt u tijdens de beurs op een vaste tijd een afspraak met een van onze medewerkers? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Toegang tot de beurs is gratis na registratie. Klik hier om u te registeren

De pagina wordt geladen...